maandag 12 maart 2012

kattenpis

Wat ben ik toch ontzettend blij met mijn blog. Ik publiceer mijn schrijfsels en die worden dan ook nog gelezen!

Op sommige dagen kijk ik wel tien keer hoeveel bezoekers ik die dag heb. Dit blogje heeft namelijk een programmaatje dat statistieken bijhoudt. Zo kan ik zien hoeveel bezoekers ik per dag of week heb, op welke dag het erg rustig is (zondag), en uit welk land mijn visite komt. Ik kan zelfs opzoeken of mijn bezoekers komen via een “verwijzingssite” of een “zoekcommando”. Dan zie ik bijvoorbeeld dat er zeven personen “Karmanie” in Google hebben getypt en daadwerkelijk hebben doorgeklikt naar mijn verhaaltjes.

Vandaag zag ik dat mijn blog is bezocht na het intikken van de zoekterm “deerne”. En verrek, Dolle Deernes is een van mijn columns! Maar wat zoekt iemand nou precies die “deerne” intoetst op het Internet? En wat moet ik denken van de  bezoeker die na het intypen van “kontjes” terecht komt bij mijn stukje over kinderbillen? Ik wil natuurlijk wel een nette blog.

Hardop moest ik lachen toen ik zag dat mijn blog door iemand is gelezen door het intypen van de zoekterm “kattenpis op dekbed”. Ik pies bijna zelf als ik dat lees.

Zou de term zijn ingetikt door een vrouw? Een man schuift piesproblemen makkelijk naar de echtgenote. Of hij slaapt gewoon verder onder de stank tot zijn tweewekelijkse wasdag. Zou de “dekbedpieser” net zoals in mijn verhaal Katers een insluiper zijn? Of is het gewoon sangria omdat dochterlief op het ouderlijk bed televisie keek? Hebben we het hier over een eenmalige plas of is er een “urnorm” probleem? Houdt deze vrouw van Abba? Heeft ze ook een badpak met stippels? Of een roze douchemuts? Eet ze liever friet of kreeftenbisque?
Mijn fantasie slaat op hol en erger, u worstelt zich braaf door mijn gekronkel. Leuk hé, bloggen?

8 opmerkingen:

 1. Toeval, of...? Bijna precies een jaar geleden schreef ik een blog over precies hetzelfde onderwerp (http://meisje-nooit-genoeg.blogspot.co.nz/2011/03/oh-wat-ben-je-stijf.html). Alleen geloof ik dat ik met mijn stukjes net een wat vunziger publiek aantrek ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ja het is leuk om af en toe eens goed naar de statistieken te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke column hoor , geen katers of kattepissers , geen Abba, maar alleen beddepissers in de tuin!!!!!
  "Zonnebloem''

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan nooit instaan voor de vunzige gedachten van de bezoeker...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whehehehe, scherp ;) Leuk!

  Overigens vind ik het ook leuk om te zien wat men als zoekopdrachten intikt en uitkomt op mijn blog. Maar de meeste zijn wel echt gerelateerd aan het onderwerp (mode, DDR enz.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha leuk hoor! En je hebt al veel reacties he! Wat een succes, en al zoveel columns! Liefs Daniëlle X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze komen altijd bij mij uit met de zoektermen woest aantrekkelijke kerel. en geen HOND die mijn columns leest!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.