dinsdag 1 januari 2013

jaarhoroscoop 2013


Gaves mag je niet verwaarlozen. Die heb je, of die heb je niet. Via een workshop “ontvang je chakra’s” weet ik dat ik de toekomst bijna onfeilbaar kan voorspellen. Om u van dienst te zijn heb ik vandaag, na het wegwerken van de laatste oliebol, mijn kamer gezuiverd met verdrijvingswierrook. Dat geeft me altijd enorm veel ruimte voor mijn chakra’s. Via Uranus voorspel ik dan ook het volgende:

Januari is dit jaar een goede maand om voornemens te maken. Na 2012 wordt 2013 door velen letterlijk ervaren als een nieuw begin. Hoe spontaner u bent in 2013, hoe meer toevallige ontmoetingen u zullen overkomen.
Indien u een partner heeft, kunt u rond de 14e februari een lief gebaar verwachten.

Na een koude start, zal alles in het voorjaar makkelijker gaan. Tussen februari en november krijgt u de kans om een goede daad te verrichten.
Door veranderingen in kosmische energiebanen blijft u een hekel houden aan mensen die liegen. Dit zal in 2013 het hele jaar zo blijven. Vermijd personen die bot en onbeschoft uit de hoek komen. Sommige sterrenbeelden zullen hiervan hinder ondervinden, anderen hebben hier nauwelijks last van.

Eind april schuiven Mercurius (de communicatieplaneet) en Pluto over elkaar heen. Ik zie hierbij vooral de kleur oranje. In deze periode kan een gesprek met een Maagd, Waterman, Vissen, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok of Tweelingen veel effect hebben.
U heeft een financiële meevaller aan het einde van de maand mei.

In de maand juli of augustus kunnen de meesten onder u veel vrije dagen verwachten. Ik zie wat esoterische ontwikkelingen, met name in de zomermaanden, misschien een lange reis?
Na augustus wil de zon in het zevende huis stralen! De binnenplaneet laat een duidelijke wijziging zien binnen uw persoonlijke groei, met andere woorden: u ontwikkelt zich tussen augustus en december!

Rond de herfst piept de planeet Mars meer door de nevel heen. Sommige sterrenbeelden profiteren van deze elliptische fase. Prettig nieuws zal in deze periode goed vallen.
In december verandert de atmosfeer danig. De coördinaten verschuiven hier, waardoor de ascendanten meer zullen rijzen. Ik voorspel dat u in deze periode feest zult vieren.

Op persoonlijk vlak voorziet het heelal dat u ergens dit jaar wordt gekwetst. Dat kan ernstig pijn doen. Een bergkristal onder uw hoofdkussen kan dan helpen. Op financieel gebied kunt u dit jaar grote problemen krijgen indien u rekeningen niet tijdig of helemaal niet betaalt. Met ontspanningsyoga of Zen-meditatie maakt u een grotere kans om dan tot rust te komen.
Van algemene aard zie ik dat er in 2013 een zeer beroemd showbizzkoppel gaat scheiden. Ook zal een prominente politicus zich terugtrekken. Een lid van een Europees koningshuis gaat bevallen. In een laatste halo las ik nog dat er dit jaar mooie momenten zullen zijn maar dat er helaas ook vervelende dingen gaan gebeuren.

Gelooft u niet in voorspellende gaven? Laten we dan volgend jaar deze horoscoop eens controleren. Zoals gezegd, ik heb een gave. Ik weet zelfs wat u op dit moment leest. Ik zie… ik zie de letters… K... A.. R... M... A... N... I... E...

7 opmerkingen:

 1. Wauw. Zal mij benieuwen of het allemaal uitkomt. Ben diep onder de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje..wie had dat gedacht? Naast fantastisch schrijven ook nog eens voorspellen? Ik voorspel bij deze een gouden toekomst voor jou ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, ik ben benieuwd of alles uit zal komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een superleuk stukje :-). Ik ben benieuwd wat je in mijn toekomst zou zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat knap dat je ook al in de toekomst kunt kijken,een heel goed
  geschreven stukje ben benieuwd of er wat van zal gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voorspellen en in de toekomst kijken is erg moeilijk, maar nog moeilijker is allemaal goede voornemens te maken en stilletjes de wens hebben dit vol te houden ,wel goed geschreven .
  "Zonnebloem"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie voorspelling. Bedankt.
  Hier kan ik weer even mee vooruit. hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.