dinsdag 22 november 2011

Alles voor de luisteraars

VERTROUWELIJK MEMO
Aan                       : medewerkers RTL Nederland Holding B.V.
C.c.                       : Raad_van_Bestuur@538.nl
Van                       : Directie@538.nl
Datum                  : maandag 21 november 2011
Onderwerp         : strategiewijziging binnen Radio 538!
______________________________________________________________________

Beste Collega,

Dit weekend zijn wij als Directie met onze neus op de feiten gedrukt. U heeft vast vernomen over de visser die dit weekend door zijn streng-christelijke baas ontslagen is nadat hij bij collega Martijn Muijs het plaatje “99 luftballons” van de Duitse zangeres Nena aanvroeg. Zijn werkgever vond dat hij niet naar zo een heidens nummer van een zo heidens station als 538 mocht luisteren.  Duitse liedjes zijn taboe maar erger is dat wij, Directie en medewerkers van Radiostation 538, heidenen zijn.  Ons imago moet veranderen! 
Met steeds meer religie in onze samenleving kunnen wij hier niet onderuit. Met een kabinet dat dol is op weigerambtenaren en dat thee drinkt in moskeeën zullen wij met bidden boven onszelf uitstijgen. Uit onderzoek blijkt dat het christendom met 33% nog steeds het meest aangehangen geloof is. Ik zie vis in de vijver!
Radio 538 staat aangemerkt als losbandig. U en ik zijn Goddeloze zondaren. Duivelsvrindjes. Wij willen deze startende hetze met ferme kracht stoppen! Teneinde onze identiteit meer schakeringen te geven en een grotere groep luisteraars te bereiken hebben wij een blijde boodschap voor u.

Vanmorgen is het ons als Directie van Radio 538 gelukt om de uitzendrechten te verkrijgen van de EO-jongerendag. Wij verwachten ook uw inspanning! Reserveer daarom  9 juni 2012.
Wij plannen een hippe relishow, opgeluisterd met gepaste muziek. Wij contracteerden Nick en Simon die met hun hit “Hosanne” het dak eraf zullen blazen. Ook strikten wij meidenband K3 voor de “reik-naar-de-hemel-dans”.Wij denken dat Radio 538 hiermee voorziend zal zijn.

Er zijn vele vormen om in onze zwakte Gods hulp te ervaren want achteraf blijkt de annulering van het Koninginnefestijn een geluk bij een ongeluk. Amsterdam is verworden tot Sodom en Gomorra. Eenmaal binnen in het Gelredome in Arnhem leggen wij een podium voor onze nieuwe Koninginnetraditie die beter bij de nieuwe programmarichtlijnen en doelstellingen past: “Oranje Boven”. In een joint venture zal presentator Manuel Venderbos in de Gelredome-tempel preken over verloren schapen, door de duivel verleid maar welkom in onze kudde. Onze promotieteams zullen flyeren en gratis 99 Nena-luftcondooms uitdelen in het kader van de verruiming van de houding tegenover anticonceptie binnen de EO-achterban. Merchandise is geregeld in de vorm van Jezuskruisjes gesmeed tot oorbellen en piercings in de Radio 538-kleuren.
De afdeling “licht en geluid” zal tenslotte afsluiten met onze zware beatboxen waaruit kerkklokken bimbammen bij het leeglopen van het stadion. Wij denken hiermee een cijferkanon te hebben.

Houdt in uw achterhoofd de eerste lezing van JaK 5, 7-8, 13-16: "Het vurig gebed van een rechtvaardige vermag veel." Heer ontferm u over ons,

Directie 538.

P.s. De visser in kwestie komt binnenkort met u kennismaken als uw nieuwe Reliconsultant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.